Túlnyomásos szállítás

Nagy mennyiségek szállításához túlnyomásos szállító rendszereket kínálunk a dán Kongskilde cégtől. A Kongskilde átfogó szolgáltatást kínál azoknak az ügyfeleknek, akiknek meg kell oldaniuk az anyagszállítást, például silókba, garatokba, aprítókba stb., vagy a silókból a gépekhez tartozó kisebb garatokba. Rendelkeznek fóliák, papír és egyéb anyagok előállításából származó kivágások kinyerésére, valamint a késztermékek kivonására és a kukákba történő szállítására is. Ezeket a rendszereket ki lehet egészíteni fóliasávos kaszákkal, amelyek közvetlenül a csőbe kerülnek. Nagy pneumatikus szállító rendszereknél, illetve műanyag újrahasznosító rendszerekbe, ahol a finom frakciók és a por tartalma megnő, a Kongskilde hatékony porleválasztó rendszereket szállít.

A túlnyomásos szállítás ellátásának részeként komplett rendszereket tudunk ellátni az összes szükséges elemekkel,  ventilátorok, injektorok, garat, rotációs szelepek, tolózárak, légleválasztók, ciklonok, elzárószelepek, kézi és pneumatikus, soros kaszák, ágak, különféle szűrőegységek stb. A Kongskilde különböző típusú, különböző átmérőjű csöveket gyárt és szállít. Rendszereinkben gyors csőcsatlakozásokat alkalmazunk, amelyek lehetővé teszik az elemek nagyon egyszerű telepítését és a berendezésekhez való csatlakozást, ami szintén előnyökkel jár a csővezeték cseréjének szükségessége esetén. A leggyakrabban használt horganyzott cső az OK (OK100, OK160, OK200), amelyet a Kongskilde szabadalmaztatott, és a gyorscsatlakozások előnyeit használja.

Csövek és kiegészítők széles választéka

A csővezeték katalógust ITT

A katalógus csak az alapméreteket és az alapszerelvényeket tartalmazza, ha nem találta meg a szükséges méretet, lépjen kapcsolatba velünk közvetlenül, különböző hosszúságú csöveket, különböző szögű könyökeket, különböző átmérőjű átmeneteket, kézi és pneumatikus csappantyúkat tudunk szállítani ezekhez az átmérőkhöz: 80, 100, 120, 125, 140, 150, 160, 180, 200, 225, 250, 275, 300, 315, 350, 400, 450, 500, 600, 700, 800.

Specifikus anyagok esetén a minta funkcionális vizsgálatát Kongskilde berendezéssel lehet elvégezni a gyártó laboratóriumában. Ugyanakkor a Kongskilde garantálja a funkcionalitást és az elért kapacitást minden olyan rendszer számára, amelyet a Kongskilde kifinomult szoftverekkel tervez. Szükség esetén a megoldások több változatát is megtervezhetjük bonyolultabb rendszerek számára, hogy az ügyfél kiválaszthassa a legmegfelelőbb alternatívát a gyártásához.

.

A túlnyomás-szállító rendszerek ellátásának részeként biztosíthatjuk az anyagelosztás, valamint az erők és a szükséges kiegészítők teljes ellátását.

Túlnyomásos szállítás