A tapasztalat lehetővé teszi számunkra, hogy vevői megoldásokat, azaz ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelő megoldásokat kínáljunk.

Ehhez igazodik azoknak a külföldi beszállítóknak a kiválasztása, amelyeket a vállalat képvisel a Cseh Köztársaság, Szlovákia és Magyarország piacán, és akik képesek szabványaikat e speciális követelmények szerint kiigazítani.

Magukat a gyártóberendezéseket, alkatrészeiket, valamint a perifériák széles választékát szállítjuk a gépekhez, legyen szó anyagszállításról, hűtésről, szűrésről, adagolásról, szárításról stb. Szolgáltatást nyújtunk a szállított berendezésekhez és az extruderek felújítását is elvégezzük.

Van egy nagy teljesítményű SOLID EDGE ST10 vetítőszoftverünk, amely szintén ALIBRE 3D, természetesen a „fejlesztő” műhelyünkben a 2D grafikához és az elektromos vetítéshez szükséges eszközöket is beépítettük.

A tervezésből indulunk ki

megvalósításik. 

Csapatunkban az alkalmazottak rendelkeznek elektromos engedéllyel, amely lehetővé teszi számukra az elektromos berendezések ellenőrzésének elvégzését.

 

 

Gondosan megtervezzük a projekteket és javaslatokat: