Gravimetrikus adagolás

Gravimetrikus csavaros adagolók:

A gravimetrikus adagolók ugyanazt az alapot használják, mint a volumetrikus csavaros adagolók. A gravimetrikus mérést úgy lehet elérni, hogy az adagoló mechanizmust egy feszültségmérővel ellátott emelvényre vagy egy megfelelő keret segítségével közvetlenül a feszültségmérőre helyezzük. A készülék tartalmaz precíziós A / D átalakítót és mikroprocesszoros egységgel ellátott vezérlődobozt is. A vezérlő szoftver az alkalmazás igényeihez igazodik, akár folyamatos adagolásra, akár szakaszos mérésre.

Súlycsökkentő adagolók és adagoló állomások:

Extrudálási és keverési alkalmazásokhoz az anyagveszteség mérésén alapuló adagoló eszközöket kínálunk. A súlyvesztéses rendszerek alkalmasak közepes teljesítményre (több száz kg / h). Előnyük a részecskeméret megváltoztatásának pontosságra gyakorolt ​​hatásának kiküszöbölése.

A készülék max. 8 gravimetrikus adagoló, saját közbenső tartályokkal, egy közös garat fölötti keretbe helyezve. Az eszköz felszerelhető keverőegységgel is a keverék alapos homogenizálásához. Az egyes gravimetrikus adagolók adagolását egy vezérlőegység biztosítja, amely vezérli az egyes közbenső tartályok elektropneumatikus csúszószelepeit. Az ellenőrzést gravimetrikus logikával hajtják végre, amely az adott tartályból adagolt anyag veszteségének mérését veszi alapul.

Gravimetrikus adagolás