Szárítás (páramentesítők)

A granulátum szárításához különböző elveken alapuló szárítókat kínálunk, a standard molekulaszárítóktól kezdve az egyedi vásárlói megoldásokig. Az ügyfelek igényei alapján szisztematikus megoldást tervezünk és kínálunk granulátum szárítására. Az alábbiakban áttekintjük a tartományt.

Forró levegős szárítók (páramentesítők):

A szárítók között a legelterjedtebb módszer a forró légköri levegő használata a garatban lévő anyag melegítésére a granulátum szárítására. A meleg levegős szárítók alkalmasak nem higroszkópos anyagok (PE, PP, PS, PVC …) szárítására. Közvetlenül a gyártóberendezés bejáratánál vagy közvetlenül a gép mellett találhatók. A modern forró levegős szárítók, amelyeket az SB Plastics EDB modellje képvisel, számos előnnyel jár:

– Megfizethetőség ( vonzó áron )

– Kompakt kialakítás egy testben

– A szárítás optimalizálása a folyamatból származó levegő egészének vagy egy részének újrafeldolgozásával

– Alacsony karbantartási költségek

– Elektronikus hőmérséklet-szabályozás és riasztók, digitális kijelző

– Max. hőmérséklet 140 ° C

Molekuláris szárítók (páramentesítők):

A molekulaszárítók melegített szárított levegőt használnak. A száraz levegő zárt körben kering. Szárítását a patronok szárítószerrel (szárítószerrel) történő áthaladása biztosítja, amely magas hőmérsékleten elnyeli a keringő levegő nedvességét. A molekulaszárítók alkalmasak higroszkópos anyagok (PA, PET, PC stb.) Felhasználására is. Legfőbb előnyük a garantált és ellenőrzött -40 ° C-os alacsony harmatpont, amely tökéletes eredményt biztosít, feltéve, hogy a szárítószert rendszeresen regenerálják. Ez a legelterjedtebb megoldás a higroszkópos anyagok szárítására. PET-alkalmazásokhoz speciális modelljeink vannak -60 ° C harmatponttal.

Kristályosító

A polimer kristályrácsának (pl. PET-palackok) szerkezetének megváltoztatása további feldolgozás céljából lehetővé teszi a gyártási költségek csökkentését zúzott hulladék felhasználásával

 

A beszállító címe ITT